Önkéntes játékvezetőket keresünk

2017-11-22 19:16:14

Várjuk önkéntes hallgatók jelentkezését játékvezetőknek! Jelentkezés: 2017. november 25. (éjfél) a gyongy@gamma.ttk.pte.hu címen.

Ebben a tanévben is megrendezésre kerül - immár 10. alkalommal - az Apáczai Csere János Általános Iskola, Gimnázium, Kollégium és Alapfokú Művészeti Iskola 2. Számú Általános Iskolája és az Apáczai Sportcsarnok szervezésében a „Játssz velünk! Sportolj MÁS-ként!” játékos sportvetélkedő.

A versenyen alsó tagozatos 5 fős csapat(ok) lesznek jelen, ahol legalább egy tanuló mozgáskorlátozott vagy más kiemelt figyelmet igénylő (szakértői véleménnyel rendelkezik). Fő cél, hogy a sajátos nevelési igényű gyermekek és társaik önfeledten tudjanak együtt játszani, ügyeskedni, sportolni.

Gyere, légy Te is részese a sportnapnak!

MEGHÍVÓ


Tisztelt Igazgató, Testnevelő, Osztályfőnök, Tanító!
Ebben a tanévben is megrendezzük - immár 10. alkalommal - az Apáczai Csere János Általános Iskola, Gimnázium, Kollégium és Alapfokú Művészeti Iskola 2. Számú Általános Iskolája és az Apáczai Sportcsarnok szervezésében a „Játssz velünk! Sportolj MÁS-ként!” játékos sportvetélkedőnket.
A kerek évfordulón kívül ünnepi lesz ez a játék azért is, mert ezúttal csatlakozunk a „Fogyatékossággal Élő Emberek Világnapja (dec. 3.) alkalmából rendezett nagyszabású ESÉLYNAP programjához.
A versenyre olyan alsó tagozatos 5 fős csapat (ok) jelentkezését várjuk, amelyben legalább egy tanuló mozgáskorlátozott vagy más kiemelt figyelmet igénylő (szakértői véleménnyel rendelkezik), és a csapat átlagéletkora nem haladja meg a 10 évet.
Fő célunk, hogy a sajátos nevelési igényű gyermekek és társaik önfeledten tudjanak együtt játszani, ügyeskedni, sportolni.
Nevezési díj nincs, viszont igyekszünk minden kisdiákot apróbb vagy jelentősebb díjjal értékelni, jutalmazni.
A rendezvény helyszíne az Apáczai Sportcsarnok (ANK).
Időpontja: 2017. december 1. péntek, 12:30-15:30.
A nevezések beérkezési határideje: 2017. november 17.
e-mailben a stier.magdi@gmail.com címre. Tel: 30/7760280
A nevezésben küldjétek el a csapat(ok) nevét, a csapattagok nevét, életkorát és a kísérő tanár(ok) nevét, elérhetőségét (e-mail címét, telefonszámát).
A sportvetélkedőre jelentkező csapatok nov. 20-ig emailben megkapják a játékok leírását, hogy egy kicsit már a verseny előtt is tudjanak játszani.
Játssz velünk! Sportolj MÁS-ként!